Győzni kell a Fradi ellen

Odalehet a pályaelőny

23

Lépéshátrányba került a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata az Erste Liga középszakaszának felsőházában. Könnyen előfordulhat, hogy a kék-fehérek elveszítik a negyeddöntős pályaelőnyt. Hogy ez ne történjen meg, kell a három pont az első helyezett Ferencváros ellen.

Háromgólos (4–1) győzelmet aratott tegnap este a Brassói Corona a Ferencváros ellen a jégkorong Erste Liga középszakaszának felsőházában, így feljöttek a negyedik helyre, ami már pályaelőnyt jelent a sorozat negyeddöntőjében. Ugyanakkor a Csíkszeredai Sportklub visszacsúszott a felsőház utolsó helyére, kétpontos hátrányba kerülve a Cenk alattiakkal szemben.
A Sportklubnak viszont szombat este 18.30 órától még hátravan a középszakasz utolsó meccse épp a Ferencváros ellen. Kötelező behúzni a három pontot, ha a csíkiak nem akarják elveszíteni a negyeddöntőbeli pályaelőnyt.
A Gyergyói Hoki Klub ma este tét nélküli meccsen a Vasas SC otthonában játszik az alsóházban: a GYHK biztos résztvevője a rájátszásnak, a Vasasnak ez a búcsúmeccse.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek