Győzelmekkel tértek haza

Listavezetők a Hargita megyei motorosok

1 065

A Temes megyei Lugos adott otthont a hazai motocross-bajnokság harmadik fordulójának. A csíki motorosok remekül szerepeltek, a győzelmek mellett többen is listavezetők kategóriájukban. A pontvadászat szeptemberben Székelyudvarhelyen folytatódik.

Remekül szerepeltek kategóriájukban a csíki motorosok

Lugoson tartották a hazai motocross országos bajnokság harmadik fordulóját, a Temes megyei versenyen a csíki sportolók győzelmekkel tértek haza. A sportágban nyári szünet következik, a pontvadászat következő futamát szeptember végén Székelyudvarhelyen tartják majd. A vakációt több csíki motoros is a táblázat élén tölti majd.
Lugoson – akárcsak az előző két fordulóban – minden kategóriában két futamot tartottak. Az ifjúsági III-as korosztályban az 50 cm3-es géposztályban Becze Csillag Vince ezúttal sem talált legyőzőre, így az eddigi négy futamgyőzelem mellé még két sikert szerzett, így a maximális 150 ponttal vezeti a kategóriát.
A 85 cm3-es géposztályban Erőss Koppány sikerével zárult mindkét futam, a csíki motoros 115 ponttal a második, hátránya mindössze két pont a listavezető Cojanu Aida Ioanával szemben.
A veteránok I-es kategóriájában Fazakas Zoltán egy első és egy második hellyel zárta a lugosi fordulót, a csíki sportoló 139 ponttal vezeti a tabellát két 110 pontos câmpinai versenyző előtt.
Az amatőrök MX2 kategóriájában Okos Zsolt zsinórban nyerte az eddigi futamokat, így a maximális 150 ponttal listavezető, Kinda Gézának 40 pontja van, igaz, ő kihagyta a hétvégi fordulót.
A homokfutók kategóriájának is megyei az éllovasa, noha csak az első fordulóban indult, a Gyergyóditrói DitRiders sportolója, Kovács Gergő 50 ponttal az első helyről várja a bajnokság folytatását.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek