2020, december 1, kedd.
custom_html_banner1

Hirdetés

Győzelmek a rajt előtt

A bajnoki rajt előtt utolsó felkészülési meccseiket játszották a Székelyudvarhelyi FC, illetve az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgócsapatai. Előbbiek a Kézdivásárhelyi KSE-t verték, míg utóbbiak Lénárdfalvát. Hétvégén, a kiírás szerint, kezdődik a harmadik liga rajtja.

Mindkét Hargita megyei harmadik ligás alakulat győzelemmel zárta a felkészülési időszakot, így pozitív előjelekkel várhatják a hétvégi bajnoki rajtot. A Székelyudvarhelyi FC hazai pályán fogadta a Kézdivásárhelyi KSE-t, amely a Kovászna megyei bajnokság harmadik helyén áll. Vágó Attila együttese már az első percekben magához vette a kezdeményezést, és a 19 esztendős Bagoly révén a félidőben már kettővel ment. A fordulást követően Bagoly már mesterhármast jegyzett, majd Czimbalmos is betalált. Ekkor az ifik is szóhoz jutottak az SZFC-nél, így a KSE-n volt a sor, hogy szépítsen, és két gólt rúgva beállította a végeredményt.
Az FK Csíkszereda a nyíregyházi edzőtáborban a harmadik liga V-ös csoportjának második helyén tanyázó Lénárdfalvával találkozott. Az FK a beszámolók szerint uralta a játékot, többet birtokolták a labdát és ezúttal a győzelem is jött. Gól nélküli első félidőt követően Bajkó Barna, illetve Györgyi Arthur volt eredményes.
A hétvégi tavaszi nyitófordulóban az FK az Atletico Vaslui, míg az SZFC a Roman vendége lesz.
Felkészülési meccsek: Székely-
udvarhelyi FC – Kézdivásárhelyi KSE 4–2 (2–0) /az SZFC gólszerzői: Bagoly (28., 37., 67.), Czimbalmos (60.)/; FK Csíkszereda – Lénárdfalva 2–0 (0–0) /Bajkó és Györgyi/.

HN-összeállítás

Előző cikkÖrökségünk a tánc
Következő cikkFolt hátán folt

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb