2020, december 1, kedd.
custom_html_banner1

Hirdetés

Győzelmek a felkészülés jegyében

Mindkét megyénkbeli harmadik ligás csapat győztes meccsel folytatta felkészülését a tavaszi idényre. Az FK Csíkszereda a Szászrégeni Lendületet, míg a Székelyudvarhelyi FC a Marosvásárhelyi ASA II-es alakulatát győzte le.

A labdarúgó harmadik ligában szereplő Hargita megyei csapatok újabb felkészülési mérkőzéseken szerepeltek. A Székelyudvarhelyi FC már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést a Marosvásárhelyi ASA II ellen, de a végjáték ellenére szoros lett. Az FK Csíkszereda nehezen lendült bele a meccsbe a Szászrégeni Lendület ellen, de a huszadik perctől teljes mértékben átvette a játék irányítását, de a gólzsák csak a második félidőben nyílt ki, amikor temérdeknyi helyzetet hagytak ki, de közben három gólt sikerült rúgniuk.
A Székelyudvarhelyi FC pénteken 18 órától a Știința Miroslavát fogadja, míg az FK Csíkszereda szombaton 11 órától a Kézdivásárhelyi SE-vel mérkőzik meg.

[box type=”shadow” ]Eredmények

FK Csíkszereda – Szászrégen 3–0 (0–0) /Bajkó 2, Lukács/.
Az FK felállítása: Nagy– Majzik, Csonka, Lőrincz, Vízi, Savin, Csűrös, Ilyés, Lukács (Nagyváradról érkezett próbajátékra), Györgyi, Bajkó. Szünet után játszott még: Horváth (kapus), Szabó, Tankó, Csiszer, Antal, Lakatos.

Székelyudvarhelyi FC – Marosvásárhelyi ASA II. 2–1 (2–0) /Silion (15.), Cocan (29.)/.
Az SZFC felállítása: Coman – Kicsi Z., Panait, Csíki, Mátyás – Demény, Bálint Róbert, Bálint Rajmond – Silion, Cocan, Antal. Játszott még: Zaharia, Szöllősi, Pál, Kis.[/box]

HN-összeállítás

Előző cikkVolt egyszer egy…
Következő cikkPapírforma

Kapcsolódó cikkek:

14,237RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb