2020, december 4, péntek.
custom_html_banner1

Hirdetés

Győzelemmel zárta az évet az SZKC

Az idei év utolsó bajnoki mérkőzését nyerte meg tegnap este az SZKC, Dragan Djukic tanítványai hazai közönség előtt győzték le a Tordai Potaissa csapatát. Az udvarhelyiek hazai pályán az idény során nem kaptak ki.

Mihalcea öt góllal járult hozzá a tegnap esti győzelemhez

Utoljára lépett tegnap este pályára idén a Székely­udvarhelyi KC a hazai férfikézilabda-bajnokságban. A 15. forduló rangadóján az SZKC a Tordai Poitaissát fogadta, a szoros és izgalmas meccsen végül a vendéglátók győztek, megőrizve veretlenségüket hazai környezetben.
A találkozó első percei a két kapusról, Da Rosáról és Varóról szóltak, akik az ötödik percig érintetlenül őrizték hálójukat. Az első két gólt a hazaiak dobták, de hamar egyenlített a Potaissa, ezt követően sokáig fej fej mellett haladt a két csapat. A vendégek a 17. percben vették át a vezetést, de nem sikerül elhúzniuk, a szünetre mégis kétgólos előnnyel vonulhattak a tordaiak.
A pihenő után sem sokat változott a játék képe, a tordaiak egy góllal vezettek, de nem tudtak elhúzni ellenfelüktől. A fordulat a 43. percben következett be, miután Da Rosa egyenlített, kettővel elhúzott az SZKC, de zsinórban háromszor volt eredményes a Potaissa, és Varó góljával újra átvették a vezetést. Az 50. percben ismét egyenlítettek a hazaiak, majd két gyors góllal el is húztak, sőt az utolsó öt percben még növelni is tudták előnyüket, így a végén négy gól lett a két csapat közötti különbség az SZKC javára.
Fontos meccset nyertek meg az udvarhelyiek, hiszen a forduló előtt a Potaissa a második, az SZKC a negyedik helyen állt 30, illetve 29 ponttal, így a tegnap esti találkozó után a két gárda helyet cserél a tabellán, és az SZKC biztosan a dobogón zárja az évet a Bölények Ligájában.
Eredmény: Bölények Ligája, 15. forduló: SZKC – Potaissa 27–23 (12–13). Az SZKC gólszerzői: Mihalcea 5, Vilovszki 5, Szőke 3, Krivokapics 3, Dragas 3, Kovacevic 2, Csóg 2, Ghita 1, Kuzmanoszki 1, Da Rosa 1, Voinea 1.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb