Győzelemmel kezdett a GYHK

Beárazták a Sportklubot Győzelemmel kezdett a GYH

66

Nem várt nagyarányú vereséget szenvedett Brassóban a Corona ellen a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata egy dupla fontosságú meccsen. A GYHK viszont nyerni tudott Bécsben.

A Sportklub nem élt az emberelőnyeivel. Nagyarányú kudarc

Borzasztó módon használta ki előnyös lehetőségeit a Csíkszeredai Sportklub a Brassói Corona elleni hatpontos meccsen és ez okozta, többek közt a vereséget. A Corona 40 perc után kettővel vezetett és ezt a végére még hárommal toldotta meg. Előnyből, hátrányból és egyenlő létszám mellett is betaláltak. A GYHK viszont nyerni tudott Bécsben egy olyan meccsen, amelyen végig vezetett.

Hétvégi összecsapások
Továbbra sincs lazítás, hiszen mind a Gyergyói Hoki Klub, mind a Csíkszeredai Sportklub jégre kell lépjen. A GYHK folytatja idegenbeli túráját, pénteken a Hokiklub Budapesthez látogat, míg vasárnap a Schiller-Vasas SC vendége lesz. Kötelező a pontok begyűjtése.
Ugyancsak illene a három pont itthon tartása a Csíkszeredai Sportklubnak is, amely vasárnap este a Fehérvári Titánokat látja vendégül. A sokat korcsolyázó fehérvári alakulat sok mindenkinek meggyűjtötte már a baját, maximális odafigyelést igényel a legyőzésük.

Eredmények és műsor

Csütörtök: Brassói Corona – Csíkszeredai Sportklub 8–3 (4–2, 1–1, 3–0) és Vienna Capitals II. – Gyergyói Hoki Klub 2–4 (0–1, 0–1, 2–2).
Péntek: Brassói Corona – Fehérvári Titánok (18.30), Vienna Capitals II. – Újpest (18.50), Ferencváros-Telekom – Schiller-Vasas SC (19), Hokiklub Budapest – Gyergyói HK (19.40).
Vasárnap: Csíkszeredai Sportklub – Fehérvári Titánok (18.30), Schiller Vasas SC – Gyergyói Hoki Klub (18.40), Ferencváros-Telekom – Hokiklub Budapest (19), Debreceni DEAC – Vienna Capitals II. (19.30).
Hétfő: Dunaújvárosi Acélbikák – Újpest (21).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek