Győzelem zárásként

Hét ponttal térnek haza

26

Letudta újabb magyarországi kiszállását a Gyergyói Hoki Klub jégkorongcsapata, amely öt nap alatt négy meccset ütött le az Erste Ligában. Sorrendben a Dunaújváros, a Fehérvári Titánok, az Újpest és a Hokiklub Budapest vendégei voltak. Hétfőn utóbbiakat fektették két vállra és stabilizálták a felsőházi rájátszást érő helyüket.

Érvényesítette a papírformát a GYHK Fotó: jkb.hu Somogyi Viktor

Négy idegenbeli meccsen van túl a Gyergyói Hoki Klub jégkorongcsapata az Erste Ligában. Kezdésként Dunaújvárosban tudtak nyerni, hogy majd Fehérváron a Titánoktól kikapjanak. Vasárnap este az Újpest vendégeként háromgólos hátrányból felállva mentettek egy pontot, hogy végül hétfő este a Hokiklub Budapest vendégei legyenek. A találkozót viszont Miskolcon rendezték, ahol érvényesült a papírforma. A jobb játékerőt képviselő gyergyói csapat Ivácson, Vorobjov és Góga találataival három góllal nyertek. A GYHK ezzel megerősítette hatodik, utolsó felsőházi rájátszást érő, helyét a Dunaújvárossal szemben, akiket már kilenc ponttal köröznek le. Igaz, az Acélbikák négy meccsel kevesebb találkozót játszottak eddig.
A Gyergyói Hoki Klub csütörtökön előbb a Brassói Coronát fogadja egy dupla fontosságú meccsen, majd pénteken épp az előbb említett közvetlen rivális Dunaújvárost fogadja. A Csíkszeredai Sportklub viszont magyarországi túrára indul. Csütörtökön a Debreceni DEAC, pénteken az Újpest, míg vasárnap a Hokiklub Budapest vendégei lesznek Hozó Levente tanítványai.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek