Győzelem helyett döntetlen

33

Hiába játszott jól és vezetett három góllal is az FK Székelyudvarhely, a Galaci United a meccs hajrájában egyenlített a hazai teremlabdarúgó-bajnokság rájátszásának harmadik fordulójában. Győztes meccs helyett csak egy pontot szerzett az FK Székelyudvarhely Galacon, így pedig nyílt maradt a harc a döntőbe jutásért.

A galaciak a hajrában egyenlítettek ki az FK Székelyudvarhely ellen Fotó: fkszekelyudvarhely.ro

Szerdán délután az FK Szé­kelyudvarhely a hazai teremlabdarúgó 1. Liga rájátszásának harmadik fordulójában a Galaci United otthonában lépett pályára. A Grigoraș – Mánya, Szőcs, Szécsi, Biró ötössel kezdte a meccset az FK (játszott még: Csala, Máté, Kedei, Hadnagy, Kanyó), és már a 3. percben sikerült megszerezniük az udvarhelyieknek a vezetést miután Biró lövését védte a hazaiak kapusa, a labda viszont Szőcs László elé pattant, aki nem hibázott. Az előny tudatában leginkább a védekezésre összpontosítottak a vendégek, jól zárták a területet, amikor ezt átjátszotta az United, akkor rendre a helyén volt Andrei Grigoraș.
A második félidő első részében is hasonló volt a játék képe, az FK ellentámadásokkal veszélyeztetett, a 29. percben Szőcs duplázott, miután egy Mánya által elvégzett szögletet kapásból, tíz méterről lőtt a bal sarokba. Az ezüstérmes gyorsan faragott hátrányából, melyet követően húsz másodpercen belül kétszer is villant a piroslap, két United-játékost állítottak ki. Ezt maximálisan kihasználta a székelyudvarhelyi gárda, előbb Mánya Szabolcs, majd Biró Attila volt eredményes.
A végjátékban egy lapra tett fel mindent a galaci csapat, mezőnyjátékosra cserélték kapusukat, a húzás pedig bejött, igaz, kellett, hogy kétszer is a szerencse mellettük legyen, ugyanis udvarhelyi játékos lábán változtatva irányt a játékszer és vágódott a kapuba. Az egyenlítés a lefújás előtt 37 másodperccel jött össze az Unitednek.
Eredmény: teremlabdarúgó 1. Liga, rájátszás, 2-es csoport, 3. forduló: Galaci United – FK Székelyudvarhely 4–4 (0–1) /Cireș (32.), Szécsi (37., öngól), Covaci (39.). Cojoc (40.). illetve Szőcs László (3., 29.), Mánya Szabolcs (34.), Biró Attila (35.)/.
A csoport állása: 1. Galaci Uni­ted 7 pont, 2. FK Székelyudvarhely 5 p., 3. Dunărea Călărași 0 p.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek