Gyimesfelsőloké körzetisek kupája

64

Tusnádfürdő adott otthont a Csík körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok teremlabdarúgó-tornájának. Az immár hagyományos téli tornát a Gyimesfelsőloki Tatrosforrás csapata nyerte, a címvédő Csíkkozmási Komisz viszont utolsóként zárt.

A Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület (HMLE) szervezésében tartották meg a hétvégén a Csík körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok teremlabdarúgó-tornáját. A hagyományos téli tornára kilenc csapat nevezett előzetesen, a HMLE pedig három háromcsapatos csoportba sorolta be a gárdákat. A nevezett gárdák közül a Csíkszépvízi MÜ visszalépett, így helyét a B csoportban a Tusnádi Piliske vette át.
A szombaton a tusnádfürdői sportcsarnokban tartott torna nagy meglepetését a címvédő Csíkkozmási Komisz okozta, amely a csoportkörben még gólt sem tudott rúgni, sőt, a helyosztók első meccsén sem találtak az ellenfél kapujába, végül az utolsó meccsen sikerült három találatig jutniuk, így egy ponttal zárták a tornát, utolsóként. Az A csoportot a gyimesfelsőlokiak zárták az élen, a Tatrosforrás focisai vereség nélkül a tornát is megnyerték, a címvédővel Komisszal gól nélküli döntetlent játszottak. A C csoportban is volt egy gól nélkül záródó meccs, ezt Madéfalva és Gyimesbükk játszotta, előbbi egyébként megnyerte csoportját. A B jelű hármast a Csíkszentdomokosi Garados zárta az élen.
A csoportkör után az élen végzett csapatok játszottak a dobogós helyekért, a második helyezettek a 4–6., a sereghajtók pedig a 7–9. helyekért mérkőztek meg. A tornát a Gyimesfelsőloki Tatrosforrás nyerte.

Eredmények
A csoport: Csíkszentgyörgyi Fiság – Csíkkozmási Komisz 2–0, Gyimesfelsőloki Tatrosforrás – Fiság 1–0, Komisz – Tatrosforrás 0–0.
B csoport: Tusnádi Piliske – Tusnádfürdői SE 2–0, Csíkszent­domokosi Garados – Piliske 2–1, Garados – Tusnádfürdő 3–2.
C csoport: Madéfalvi SE – Gyimesbükki SE 0–0, Madéfalva – Csíkszentmártoni Alcsík 1–0, Gyimesbükk – Alcsík 3–4.
Helyosztók: a 7–9. helyért: Komisz – Tusnádfürdő 0–3, Komisz – Gyimesbükk 3–5, Gyimesbükk – Tusnádfürdő 5–3; a 4–6. helyért: Piliske – Alcsík 4–1, Fiság – Piliske 1–1, Alcsík – Fiság 0–5; az 1–3. helyért: Madéfalva – Tatrosforrás 1–2, Garados – Madéfalva 2–3, Tatrosforrás – Garados 2–0.
A torna végeredménye: 1. Gyimesfelsőloki Tatrosforrás, 2. Ma­défalvi SE, 3. Csíkszentdomo­kosi Garados, 4. Csíkszentgyörgyi Fiság, 5. Tusnádi Piliske, 6. Csík­szentmártoni Alcsík, 7. Gyi­mes­bükki SE, 8. Tusnádfürdői SE, 9. Csíkkozmási Komisz.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek