Gyetván a Sportklub

Ráfordultak a felkészülés hajrájára

57

Három nap alatt három tesztmeccset játszik a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a felvidéki Gyetván. Egy extraligás, egy szlovák második ligás és az Erste Liga újonca lesz az ellenfél.
Szerda éjszaka elutazott a felvidéki Gyetvára a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely péntektől vasárnapig három felkészülési mérkőzést játszik. A négycsapatos nemzetközi tornán, mint ismert, a házigazda, illetve a Sportklub mellett a szlovák második ligás HC Bratislava és az Erste Liga-újonc KMH Budapest vesz még részt.
– A jelenlegi keretünkből csupán Flinta Botond nem utazott el a tornára. A meccsek során mindenkinek játéklehetőséget szeretnénk biztosítani, ez érvényes a kapusokra is. A gyetvai torna, illetve a Gyilkos-tó Kupa is egy bizonyítási lehetőség a fiúk számára, hogy megmutassák, mit tudnak, és hogy érdemes velük számolni a következő idényben – jegyezte meg Hozó Levente másodedző.
A gyetvai torna programja (romániai idő szerint): péntek: Csíkszeredai Sportklub – HC Bratislava (Pozsony, 17 óra), HC 07 Detva (Gyetva) – KMH Budapest (20); szombat: KMH Budapest – HC Bratislava (17), HC 07 Detva – Csíkszeredai Sportklub (20); vasárnap: Csíkszeredai Sportklub – KMH Budapest (15), HC 07 Detva – HC Bratislava (18).

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek