Gyergyószentmiklós – Új városmenedzser

112

Új városmenedzser dolgozik néhány napja a gyergyó­szent­miklósi polgármesteri hivatalban, Pál Levente közgazdászt sajtótájékoztatón mutatta be Nagy Zoltán polgármester. Pál Levente lemondott tanácsosi tisztségéről és politikai szerepet sem vállal a továbbiakban.

Pál Levente Fotó: Nagy Levente

Tavaly decemberben nyújtotta be felmondását a korábbi városmenedzser, Molnár Judith. A helyére lépő Pál Levente hétfőn kezdte el a munkát a városházán. Nagy Zoltán polgármester azt mondta, Pál Levente szakmailag felkészült és korábbi tapasztalatainak köszönhetően tudja, mi a városmenedzser feladata. A közgazdász egyébként már korábban is töltött be vezetői tisztséget, négy évig volt a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ igazgatója, majd a Caritas Vidékfejlesztés munkatársaként szintén vezető beosztásban dolgozott s az elmúlt időszakban önkormányzati képviselőként is tevékenykedett, a gazdasági bizottság elnökeként.
– Városmenedzserként a polgármesteri hivatal működésének összefogása, az osztályok működésének koordinálása a feladatom, beleértve a pályázatok nyomon követését is – mondta Pál.
A kinevezett menedzsernek harminc nap áll a rendelkezésére, hogy lemondjon egyéb tisztségeiről, Pál azt mondta, párttagságáról is lemond, mivel úgy véli, új állása nem „politikai funkció”.

Nagy Levente

A cikk a Hargita Népe március 15-i számában jelent meg.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek