Gyergyói szervezeteket támogatnak

Pályázati lehetőség

59

Idén is pályázati lehetőséget hirdetett az Een Helpende Hand Alapítvány gyergyói szervezetek számára. Szociális, illetve közhasznú tevékenységeket támogatnak.

Gyergyószentmiklóson és környékén az Een Helpende Hand Alapítvány a Jan Post Egyesülettel partnerségben pályázatot hirdet szociális, illetve közhasznú tevékenységek támogatására.
A felhívásban azt írják, azon programok megvalósítására lehet pályázni, amelyeket 2019. május–szeptember időszakában szerveznek. Mint fogalmaznak, az Een Helpende Hand Alapítvány és a Jan Post Egyesület fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson azoknak a gyergyószentmiklósi és környékbeli civil és nonprofit szervezeteknek, amelyek saját projektjeikhez, újításaikhoz keresnek támogatót. Idei célkitűzésük valós szükségleten alapuló fejlesztések, újító jellegű projektek, szociálisan hátrányos helyzetű személyek, gyerekek, illetve fiatalok támogatása, valamint programok, rendezvények, tanfolyamok támogatása, amelyek a helyi hagyományok fennmaradását, népszerűsítését segítik elő.
Teljesen új kategóriaként idén mezőgazdasági témakörben is pályázhatnak.
Jelentkezhetnek jogi személyiséggel rendelkező, Gyergyószent­miklóson és környékén tevékenységet folytató szervezetek, egyesületek, alapítványok, valamint egyházak.
A megpályázható támogatási összeg 3000–6000 lej, a leadási határidő március 30. A dokumentációt nyomtatott formában a Gyergyószentmiklósi Városi Könyvtárban lehet benyújtani, elektronikusan pedig a janpost.helpende@gmail.com e-mail-címre küldhetik, s ugyanezen a címen bővebb felvilágosítást kérhetnek az érdeklődők, valamint igényelhetik a kitöltendő formanyomtatványt is. A pályázatokat április 15-ig bírálják el.

Lázár Hajnal

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek