vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Gyergyói fiatalok kezdeményezéseit várják: Közösséget gazdagító ötletek

Idén is meghirdette pályázati kiírását a Gyergyói Közösségi és Szociális Erőforrásközpont: fiatalok jelentkezését várják, akik saját ötleteikkel, kezdeményezéseikkel gazdagítani szeretnék a helyi közösséget. A kiírásra október 29-ig lehet jelentkezni.

AVess ágyat az álmodnak motóval 2017-ben útjára indított támogatói rendszer célja aktív élményben részesíteni a fiatalokat, programjai által fejlessze kezdeményező készségüket, segítse, hogy megtapasztalhassák a tanulás és tehetségük kibontakoztatásának örömét. A programban oktatási, személyiség- és közösségfejlesztő programokat szerveznek és támogatnak, alkalmi ösztöndíjakat biztosítanak tehetséges fiataloknak.
– 14 és 25 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, két kategóriában biztosítunk számukra pályázási lehetőséget: ifjúsági kezdeményezések vagy egyéni ösztöndíjak formájában. A terveket és ötleteket dolgozat formájában, majd bemutatóként is értékeli a kuratórium – mondta el érdeklődésünkre Menyhárt Helga kommunikációs munkatárs.
A program sikerét bizonyítja, hogy 2018-ban 16 kezdeményezéssel pályáztak gyergyói fiatalok, többek között tudománynépszerűsítő programokkal, rendezvényekkel, lemezkiadással is. Emellett a Fessünk Álmokat program és a Színes Tv tábor is ezen megvalósulások egyike.
A terveket dolgozat formájában kell elküldeni október 29-ig az elmenyalap@eroforraskozpont.ro címre. A munkákat az Élmény Alap kezdeményező csapata és kuratóriumi tagjai – Csibi Márti, Dániel Botond, Gereöffy Imola, Molnár Judith és Pál Levente – értékelik.
Az érdeklődők további információkat találhatnak az Erőforrásközpont weboldalán, (https://eroforraskozpont.ro/elmenyalap/hu/), a facebook-on (Élmény Alap) és Instagramon (elmeny.alap) is.

Boncina-Székely Szidónia

Élmény Alap. Megvalósult elképzelések

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb