Gyereknapi kincskeresés a Kolping-telken

92

Idén csatlakozik az Ifjúság Éve rendezvénysorozatokhoz a gyergyószentmiklósi Kol­ping Család Egyesület, és az egész éves tevékenységeiben nagy teret kap az ifjúság. Úgy gondoljuk, hogy minden közösségnek akkor van jövője, ha vannak fiataljaik, akik megőrizzék, lelkesen részt vállaljanak és folytassák a tevékenységeket. Ezt a kincset mi felismertük és igyekszünk megtartani. A legkisebbeknek, a gyerekeknek rendeztünk június 2-án a Kolping-telken szabadtéri gyereknapot, amelynek tematikája a kincskeresés volt. A lelkes gyerekek 3 csapata különböző ügyességi és sportpróbákat teljesítve gyűjtögették a pontokat. Az izgalmas nap végén a csapatok térkép segítségével kutatták fel a telken gondosan elrejtett kincseket, amihez igazi csapatmunkára volt szükség.

A rendezvény sikeréért és gondtalan lebonyolításáért hálás köszönet a segítkező felnőtt Kol­ping-csapatnak és Gyer­gyó­szentmiklós Önkormányzatának az erre a tevékenységre nyújtott támogatásért.

Bende Tünde, az egyesület alelnöke, Gyergyószentmiklós

 

Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.
Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.