Gyalogosan rója az utcákat az alpolgármester

Terepszemle Gyergyóalfaluban

196

Közösségi oldalán hirdette meg az úgynevezett tavaszi terepezést a gyergyóalfalvi községvezetés, amelynek lényege, hogy Bege László Balázs alpolgármester gyalogosan járja be a falut, elbeszélgetve a lakókkal, és válaszolva azok esetleges kérdéseire. Hétfőn és szerdán is nyakába vette az utat az alpolgármester, elmondása szerint pedig folytatása is lesz a kezdeményezésnek.

Bege László Balázs Fotó: Facebook

Fontosnak tartják, hogy az önkormányzat felmérje, ugyanakkor ismerje a helyiek gondjait és elvárásait, és lényeges, hogy ezt ne szorítsák a bürokrácia keretei közé – részletezték a közösségi médiában.
A kijelentést valóban komolyan gondolták: hétfőn és szerdán is útnak indult Bege László Balázs alpolgármester. Mint lapunknak részletezte, első nap hozzávetőleg tizenöt, második nap viszont több mint harminc személlyel beszélgetett, ezek a beszélgetések pedig rendkívül hasznosnak bizonyultak.
– Vannak olyan személyek, akik nem szívesen jönnek be a polgármesteri hivatalba, így pedig sokkal közvetlenebb kommunikációt folytathatunk – fogalmazott lapunknak, hozzátéve: gyalogosan olyasmiket is észre lehet venni, amiket autóból képtelenség.
Ma délután ismét úton lesz az alpolgármester, ezúttal kilenc utcában közölhetik vele az észrevételeiket a falubeliek.

Kertész László

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek