Horrorszkóp

Groteszk Aladár gonoszkodik

122

Talán azt hitte, hogy boldog új év vár önre? Reménykedik, hogy majd jövőre összejön az, ami idén nem? Ne reménykedjen! Szemben a mindig csak jót jósló sarlatánokkal, mi kíméletlenül az ön arcába vágjuk az igazságot! Gyenge idegzetűeknek, humorelégtelenségben szenvedőknek nem ajánlott!

Okos bika
03.21–05.20
Nehéz év vár önre a munkahelyén! Fogjon hozzá sürgősen olvasni, az általános műveltség látszatát már néhány könyv elolvasásával meg lehet teremteni. Szüksége lesz erre. Kedvességgel és jóindulattal nem viszi sokra. Különben is rosszul indul önnek az év. Bal lábbal kel fel. Emiatt a jobb lába elakad a küszöbben és ön elesik. Ez még nem lenne baj, de közben a kezével leveri a kávéscsészéjét. Annak teljes tartalma ráömlik a frissen mosott fehér pulóverére. És ez még csak a kezdet…

Két homár
05.21–07.22
Ön teljesen megbízhatatlan! Ezzel tisztában is van. De vigyázzon sokan tudják már, hogy nagy bocitekintete mögött egy számító, szociopata dög lapul. Munkahelyén nem árt, ha óvatos lesz jövőre. Egy cinikus rohadék megkeserítheti az életét. Már azt a keveset, ami még hátravan belőle. Hallja ezt a hangot? Ez egy sátáni kacaj…

Magányos oroszlán
07.23–09.22
A percei meg vannak számlálva! Szeretne végre időben hazajutni a munkahelyéről? Igaz? Meghiszem azt! Felejtse el, jövőre sokkal több óra pluszmunkára számíthat. Fölösleges reklamálnia, senki sem figyel oda egy magányos oroszlánra. Hajnali négy óráig fog dolgozni! Legalábbis amikor rövidített munkaprogramja van.

Cinikus rohadék
09.23–11.21
Ne számítson semmi jóra! Ön szeret olvasottságára hivatkozni, de valójában a végtelenségig ostoba. Sőt egy igazi balek. Emlékszik, ugye, hogy tavaly hányszor verte át önt egy Két homár? Ennél már csak rosszabb lesz! Tartsa magát távol a Két homároktól! Hányszor kell még elmondani?! És ne járjon annyit kocsmába, mert a végén valaki megüti a bokáját!

Nyúzott kecske
11.22–01.19
Emlékszik még a kilencedik parancsolatra? Úgy van: ne paráználkodj! De ön nem fogja kibírni, mert képtelen ellenállni a kísértésnek. Ez okozza majd végzetét is. Ha szerencséje van és nem kap el valami nemi betegséget, akkor az egyik felszarvazott férj – vagy féltékeny feleség, ha ön történetesen nő – fogja önt agyonverni!

Partra vetett hal
01.20–03.20
Ön nyakig ül a slamasztikában. Hiába sántít, nem számíthat szánalomra. Az sem segít, ha az egészet megpróbálja elütni egy viccel. Már az rossz ómen volt, hogy balettnek merészelte nevezni cinikus rohadék kollégája extrém szabadidős tevékenységét. Vigyázzon, nehogy ellopják a mankóját! Különben jövőre pofára fog esni. Bizony. Szokjon le sürgősen a dohányzásról! A sírba fogja vinni!

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek