Gólzáporos meccsen javítottak

117

Hajszálnyira került a Csíkszeredai Sportklub ahhoz, hogy biztos résztvevője legyen az Erste Liga rájátszásának, miután tegnap este gólzáporos mérkőzésen nagyon fontos győzelmet arattak a Fehérvári Titánok ellen. Háromszor is hátrányban voltak a kék-fehérek, mégis nyerni tudtak.

Antal (17) egy góllal vette ki részét a sikerből Fotó: Pál Zoltán

A bécsi fiaskó után a Fehérvári Titánok otthonában kellett javítania a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatának az Erste Liga alsóházában. A kék-fehérek a mérkőzés elején előnybe kerültek, majd a fehérváriakon volt a sor, hogy előbb egyenlítsenek, majd háromszor is vezetéshez jussanak, amely találatokra rendre volt csíki válasz. Két harmad után 4–4 volt az állás, hogy a harmadikban elhozza a pontokat a Sportklub. A 44. percben pár másodperc leforgása alatt a Sportklub két gólt is elért, igaz, erre majd Részeghnek volt még válasza. Az utolsó tíz perc elején a Leo Gudas–Hozó Levente edzette csíkiak nehéz perceket éltek át Molnár Zoltán 5+20 perces kiállítása nyomán, de ezt túlvészelték, és további két góllal büntettek. A Sportklub ezzel a győzelemmel nagyon közel került a sorozat rájátszásához. Folytatás pénteken, hazai pályán, ugyancsak a fehérváriak ellen.
Eredmény: Fehérvári Titánok – Csíkszeredai Sportklub 5–8 (2–2, 2–2, 1–3) /Ainsworth (14., 25.), Schoenmakers (17., 23.), Részegh (45.), illetve Fodor (9., 44., 54., 60.), Valchar (18., 28.), Szcsasztliviij (23.), Antal Zs. (44.)/.

Darvas Attila

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.