Gólzáporos meccsek a megyeiben

Három meccsen is tízig jutottak

45

Négy meccsen is kitettek magukért a csatárok, a megyei labdarúgó-bajnokságban három, a körzeti pontvadászatokban pedig egy találkozón született legalább tíz gól. Balánbányáról játék nélkül távozott a pontokkal Csíkszentsimon csapata, míg a Golimpiakosz immár másodszor szomorította meg tíz találattal ellenfelét.

Elkezdődtek az 5. Liga Keleti csoportjában is a küzdelmek a hétvégén, így a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület által szervezett felnőttbajnokságokban minden szinten teljes fordulót rendeztek. Két találkozóra viszont nem került sor, az egyiket elnapolták, a másikon pedig a vendégek játék nélkül távoztak a pontokkal.
A 4. Liga Nyugati csoportjában három hazai és három vendégsiker született, de két pályán is legalább tíz gól esett. A bajnoki címvédő Egyesülés Szé­kely­keresztúron tízet rúgott a homoródalmásiaknak, igaz, a vendégek is egy alkalommal bevették az Egyesülés kapuját. Szentegyházán is tíz gól született, a hazaiak hatszor, míg a vendég Székelyudvarhelyi Spor­ting négyszer volt eredményes. A Keleti csoportban a négyből három meccset a vendégek nyerték. Az egyetlen hazai sikert Csíkszentdomokos aratta, a szenvedő fél a Szárhegyi Bástya volt, a vendéglátók itt is tízszer zörrentették meg a gyergyóiak kapuját. Balánbányáról játék nélkül távozott a három ponttal a csík­szentsimoni csapat, miután az egykori bányászváros focipályájára későn érkezett meg az egészségügyi asszisztens. A szabályok értelmében a játékvezető kivárta a tizenöt percet és lefújta a meccset az egészségügyi asszisztens pedig akkor ért a pályára, amikor a csapatok már az öltözőben voltak.
Az 5. Liga Nyugati csoportjában három meccsen gól sem született, a hazaiak két, a vendégek három találkozón tudtak győzni. A Keleti csoportban az első fordulót tartották, a nyitányon Csíkszépvíz hetet rúgott Csíkszentkirályon, míg a gyimesi rangadót a felsőlokiak nyerték.

Eredmények
4. Liga, Nyugati csoport: 3. forduló: Székelyudvarhelyi Roseal – Malomfalvi Ifjúság 3–1, Szentábrahámi Andycom – Farkaslaka 1–4, Szentegyházi Vasas – Székelyudvarhelyi Sporting 6–4, Székelykeresztúri Egyesülés – Homoródalmási Homoród 10–1, Betfalvi Küküllő – Nagy­galambfalva 0–2, Agyagfalvi Lendület – Lövétei Egyesülés 0–1, A Varsági Tartód – Zetelaki Fenyő találkozót október 7-re halasztották.
4. Liga, Nyugati csoport: 2. forduló: Balánbányai Bányász – Csíkszentsimoni Szefite 0–3 (játék nélkül), VSK Gyergyószentmiklós – Csíkszentgyörgyi Fiság 7–2, Csíkszentdomokosi Garados – Gyergyószárhegyi Bástya 10–1, Csicsói Ezüstfenyő – Maroshévízi Pro Maros 2–3.
5. Liga, Nyugati csoport: 3. forduló: Farcád – Bögöz 2–1, Korondi Ifjúság – Zetelaka II. 0–3, Kápolnás – Siménfalva 0–0, Gagy – Parajd SE 0–1, Ko­bátfalva – Bogárfalva 2–1, Al­sóboldogfalva – Csekefalva 1–4, Felsőboldogfalva – Homo­ród­szentmárton 0–0.
5. Liga, Keleti csoport: 1. forduló: Csíkszentkirály – Csík­szépvíz 1–7, Csíkszentimre – Csíkkozmás 0–3, Tusnádi Pi­liske – Csíkszentmihály 4–0, Csík­szentmárton – Tusnádfürdő 2–2, Gyimesfelsőlok – Gyimesbükk 3–1.
6. Liga: 3. forduló: Kányád – Szentegyháza II. 2–5, Szentpéter – Szentlélek 3–3, Kissolymos – Alsósófalva 5–1, Máréfalva – Székelyudvarhelyi Golimpiákosz 0–10, Zeteváralja – Székelyderzs 7–0, Parajd SK – Oklánd 6–2.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek