hétfő, november 30, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Gálázott a Sportklub és a GYHK

Gyergyószentmiklóson és Csíkszeredában is román jégkorong bajnoki mérkőzést rendeztek. A két Erste ligás csapat gálázott.

Sem a Gyergyói HK, sem a Csíkszeredai Sportklub nem szakadt meg a győzelemért a román jégkorongbajnokság tegnap esti mérkőzésein. Papíron a GYHK-nak volt nehezebb dolga, hiszen a Bukaresti Steaua látogatott hozzájuk. A GYHK végül jégbe döngölte a bakákat. Két harmad után 8–2-re vezettek. A harmadik felvonásra kiengedtek, de ezt a játékrészt is 3–2 arányban hozták a piros-fehérek. A két csapat ma este 18.30-tól újfent összeméri erejét. A Csíkszeredai Sportklub a Sapientia U23-at fogadta. A kék-fehérek már az első játékrészben eldöntötték a három pont sorsát, amikor hét gólt szereztek. A második harmadban erre további négyet, míg a záró felvonásban egyet tettek rá, és 12–0-ra hozták le a kötelezőt. Hétfő este igazi rangadó volt terítéken Brassóban, ahol a Galaci CSM vendégeskedett. A hazai csapat öt játékosát volt kénytelen nélkülözni – Rabbit, Harrison, Molnár Zs., Bors és Bíró G. – és ez meg is látszott. A Corona a második felvonás elején hátrányba került, de ekkor még sikerült fordítaniuk, hogy a harmadik felvonásban Nagy István egyenlítsen. A rendes játékidő több gólt nem hozott, miként a hosszabbítás sem. A szétlövésekből pedig a hazaiak jöttek ki jobban.
Eredmények: Brassói Corona – Galaci CSM 3–2 (0–0, 2–1, 0–1, 0–0, 1–0) – sz. u., Csíkszeredai Sportklub – Sapientia U23 12–0 (7–0, 4–0, 1–0), Gyergyói HK – Bukaresti Steaua 11–4 (4–1, 4–1, 3–2).

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb