csütörtök, november 26, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Győzelemmel hangoltak

Utolsó felkészülési mérkőzésén, a hiányzók ellenére, magabiztos győzelmet aratott a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata a Fogarasi CSM ellen. Szerdán viszont már nem babra megy a játék, hiszen a Vlad Caba által felkészített udvarhelyi alakulat a tengerparton igyekszik kivívni a Románia-kupa elődöntőjébe való bejutást a Konstancai HC ellen.

Könnyed győzelem a felkészítőn Fotó: Pál Árpád

Magabiztos győzelmet aratott utolsó felkészülési mérkőzésén a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata, amely hazai környezetben fogadta a CSM Fogaras alakulatát. Az udvarhelyi csapatból nem tudott pályára lépni a továbbra is lábsérüléssel küszködő Mihalcea Andrei, illetve a spanyolországi edzőtábor folyamán orrcsonttörést szenvedő Milorad Kukoszki sem. De nem volt ott a keretben a fehérorosz, illetve a macedón válogatottal a világbajnokságot megjárt Makszim Baranau és Goce Ojleszki sem. Vállalta viszont a játékot a súlyos térdsérülésből felépült Szász András, sőt utóbbi két gólt is szerzett.Az SZKC a pénteki találkozó első félidejében már meggyőző fölényt harcolt ki magának, hiszen nyolc góllal vezetett, amihez a második félidőre további kettőt tolt hozzá és húzta be a meccset.
Ezzel a mérkőzéssel remekül hangoltak a szerdai Románia-kupa negyeddöntő találkozóra, amely során a Konstancai HC vendégei lesznek. A találkozót 17 órától rendezik és a győztes kiléte egy találkozón dől el. A párharc győztese pedig bejut a Final Fourba, amely helyszíne és időpontja azonban még nem ismert. A további mérkőzéseken Torda – Temesvár, Călărași – Bukaresti CSM, illetve Dinamo – Steaua párharcokat rendeznek.

Eredmény
Székelyudvarhelyi KC – Fogarasi CSM 40–30 (22–14)
Az SZKC gólszerzői: Markez 8, Ghita 6, Csog 5, Komogorov 5, Tálas 4, Onyejekwe 4, Balázs 2, Fekete 2, Szász 2, Kuzmanoszki 1, Peric 1.

HN-összeállítás

Kapcsolódó cikkek:

14,233RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb