Fuss neki 2017-nek!

Immár negyedik alkalommal szervezi meg hagyományos évkezdő közös futását a „Feel Good” Sportegyesület és a Gondűző Szálloda holnap Székelyudvarhelyen. A mindenki számára nyitott szaladás célja nem a verseny, hanem hogy minél többen sportosan és egészségesen indítsák az új évet, vidám és motiváló közösségben.

Az időjárás miatt a már hagyományosnak számító évnyitó szaladásra idén az év második szombatján kerül sor. A rajt és finis helyszíne a Gondűző Szálloda lesz. Délelőtt 11 órától kezdődik az ingyenes iratkozás, 11.45-től közös bemelegítésen készülnek majd fel a szaladók, hogy 12 órakor elindulhasson a csapat. Laza tempójú, hangsúlyozottan nem verseny jellegű futásról lesz szó, amelynek útvonala a következő: Gondűző Szálloda–Rózsa utca–Nagyoldal–Mondó-hegy (Patakfalvi kilátó)–Nagyoldal–Rózsa utca–Iskola utca–Gondűző Szálloda. A szaladók 8 és 10 kilométeres távok között választhatnak majd, kedvük és erőnlétük függvényében.
A visszaérkező, éhes-szomjas futókat a Gondűző ismét megvendégeli teával, kávéval, gyümölcsökkel, ahol a finomságok mellett lehet majd átbeszélni az átélt havas élményeket és az idei futóterveket is. Az iratkozás és az egész esemény ingyenes, így mindenkit sok szeretettel várnak az évindító közös szaladásra.

HN-információ