Forgalomkorlátozásra számíthatnak

Folytatják a gázvezetést a Márton áron utcában

73

Folytatódik a tavaly elkezdett földgázvezetés Gyergyószent­mik­lóson. Ezúttal a Márton Áron utcában dolgoznak a munkagépek, emiatt az ott lakók és az utcában közlekedők forgalomkorlátozásra számíthatnak a következő két hétben.

Vezetik a földgázt rendőrség és a templom közötti útszakaszon Fotó: Lázár Hajnal

A lakosok kérésére tavaly a Rákóczy Ferenc utcában fektette le a gázszolgáltató a gerincvezetéket, valamint a kapukig megépítették a csatlakozásokat. A gázvezetés folytatódik, a Márton Áron utcában kezdtek dolgozni a munkagépek. A rendőrség és a Szent Miklós római katolikus templom közötti útszakaszon fektetik le a vezetéket szintén a lakosok kérésének eleget téve – mondta el Fórika Krisztina, a városháza szóvivője. Hozzátette, a munkát körülbelül három hét alatt végzik majd el, s ez idő alatt az útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.
– Kérjük az ott lakók megértését, s hogy legyenek rugalmasak a munkálat ideje alatt, autóikkal ne parkoljanak a kapuk előtt, akadályozva a vezeték lefektetését – mondta a szóvivő.
Az útszakaszt rendszeresen használókat pedig arra kérik, lehetőleg válasszanak más útvonalat a következő napokban, hiszen a Márton Áron utca ezen a részén nehézkesebb lehet a közlekedés.
A Rákóczi Ferenc utcában egyébként már elvégezték a gázvezetést, ott – ahogy az időjárás engedi – aszfaltozás kezdődik majd, hiszen a munkát már az előző évben elvégezték volna, viszont a lakók kérték, hogy lakásaikba eljuthasson a földgáz, így az út felújítását késleltetni kellett.

Lázár Hajnal

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek