Forduló a 3. Ligában

Nehéz hét előtt állnak

21

A héten két alkalommal is pályára lépnek a Hargita megyei csapatok a hazai labdarúgó 3. Ligában. A Székelyudvarhelyi FC-re két, míg az FK Csíkszeredára egy rangadó vár.

Hétközi fordulót rendeznek ma a hazai labdarúgó 3. Ligában, az FK Csíkszereda hazai, míg a Székelyudvarhelyi FC idegen környezetben játszik. A megyeszékhelyen az FK az 5. csoport nyolcadik helyezettjével, a Tordai Sticla Arieșullal játszik, a csíkiak célja továbbra is a győzelem megszerzése ahhoz, hogy az idény eleji célt, a csoportelsőséget és a másodosztályba való feljutást elérjék. Az FK szombaton a jelenlegi éllovas Lénárdfalva vendége lesz, a találkozó gyakorlatilag élet-halál harc lesz a feljutásért. Ma viszont az FK-nak segíthet a CFR II. is, hiszen amennyiben a kolozsváriak legyőzik az éllovast és a csíkiak is nyernek, úgy pontban beéri Lénárdfalvát az FK.
A Székelyudvarhelyi FC-re két rangadó vár a héten. A Küküllő partiak ma Szászhermányban játszanak, a két csapat egyaránt 22 pontos, a barcaságiak csupán jobb gólarányuk miatt előzik meg az udvarhelyieket. Vendégsiker esetén az SZFC elhagyhatja a kiesési zónát, mi több, a rangsorban fennebb is léphet, ha legyőzi a Tasnádi Unireát is, amely ma a désieket fogadja.

A műsor
3. Liga. 5. csoport, 23. forduló: ma: FK Csíkszereda – Tordai Sticla Arieșul, FC Szászhermány – Székelyudvarhelyi FC, Kolozsvári Sănătatea – Marosvásárhelyi MSE, Szászrégeni Avântul – Besztercei Gloria, Barcarozsnyói Olimpic Cetate – Nagybányai Minaur, Tasnádi Unirea – Dési Unirea, Medgyesi Gaz Metan II – Radnót, Lénárdfalva – Kolozsvári CFR II. Minden találkozó 17 órakor kezdődik.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek