Folytatná a vezetést Fórika Sebestyén

Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ

50

Fórika Sebestyén, a Gyergyó­szent­miklósi Művelődési Központot (GYMK) jelenleg ideiglenes kinevezéssel vezető igazgatója ismételten versenyvizsgázni fog a tisztségért, hogy tovább folytathassa a megkezdett munkát.

Fórika Sebestyén. Ismét megpályázza az igazgatói pozíciót Fotó: Kertész László / Archív

Fórika Sebestyénnek – mint arról már beszámoltunk – lejárt a hároméves mandátuma a GYMK élén. Mint kifejtette: annak idején nagyon kiforrott stratégiai koncepció fogadta az intézménynél, amit tanácsos volt folytatni, az új elképzeléseket pedig menet közben illesztették be a tevékenységbe.
Ezek közül az igazgató többek között a családi sportnapok alapgondolatának megváltoztatását emelte ki, hisz mint mondta: fontos, hogy a rendezvény a különböző sportágakkal való ismerkedésről és ne a profizmusról, az eredményességre való törekedésről szóljon. Folytatva a sort hozzátette, nagyon fontos projekt volt a Gyergyói Dzsesszklub elindítása, emellett tavasszal a Kastély Rally is első alkalommal állomásozott Gyergyószentmiklóson.
Mint megjegyezte, örömteli, hogy Gyergyószentmiklóson népszerűek a kulturális rendezvények, hisz legyen szó akár magaskultúráról, akár könnyen fogyasztható, populáris programról, van egy hozzávetőleg 300 személyből álló mag, amely folyamatosan jelen van a rendezvényeken.
Fórika ugyanakkor elmondta: ismét versenyvizsgázni fog a pozícióért, és amennyiben sikerül újráznia, a megkezdett munka folytatása lesz a célkitűzés.

Kertész László

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek