Fogászati kezelések fél áron

A Dental Centrum is csatlakozott a nemes ügyhöz

5 346

A székelyudvarhelyi Dental Centrum csereháti rendelője is csatlakozott a csíkszeredai Shalom fogorvosi rendelő kezdeményezéséhez, ugyanis – a jó célt szolgálva – ők is szeretnének segíteni a hátrányos helyzetűeken.

A Dental Centrum már 2014-től teljes körű ingyenes fogászati állapot­felmérést biztosít minden páciensének, karácsony közeledtével azonban további jó hírrel szolgálnak: a nehéz anyagi helyzetben élők számára is szeretnék elérhetővé tenni a fogászati kezeléseket. A kedvezményes fogászati ellátás időtartamát egyelőre fél évre hirdették meg, ezért minél előbb várják csereháti rendelőjükbe a kisjövedelmű személyeket, kisnyugdíjasokat, fogyatékkal élőket, többgyermekes családok tagjait stb. – tudtuk meg Geréb Botond tulajdonostól.
A rendelőben előnyt élveznek a sürgősségi esetek, ugyanakkor, aki szeretné igénybe venni a kedvezményes kezeléseket, annak igazolnia kell jogosultságát, például nyugdíjszelvény felmutatásával.
Általános fogászati kezelések (tömés, húzás, fogkő-eltávolítás, barázdazárás stb.) többségére 50 százalékos kedvezményt adnak, a protézist az ár 65 százalékáért tudják kedvezményesen készíteni. Geréb Botond kiemelte: ugyanazt a minőségi ellátást nyújtják a kedvezményezetteknek is, a felhasznált anyagok minősége sem változik.
A Dental Centrum csereháti rendelőjének nem ez az első szociális akciója, az elmúl évben több alkalommal osztott ki ügyfeleinek ajándékutalványt. Az egy éve működő korszerű rendelőben Derzsi Emőke és Szatmári Rozália fogorvosok állnak a páciensek rendelkezésére, akik egyetemi éveik alatt már számos karitatív programban vettek részt Marosvásárhelyen, ezért legjobb tudásuk szerint örömmel segítenek az udvarhelyi és környékbeli rászorulóknak. A városban hiánypótló fogászati ellátást – életkortól és nemtől függetlenül – fél évig vehetik igénybe a nehéz szociális helyzetben lévők.
Időpontot a 0740–527030-as és a 0749–496097-es telefonszámokon egyeztethetnek az érdeklődők, vagy személyesen a Kiss Gergely utca 9. szám alatt. Ez az akció kizárólag a Dental Centrum csereháti rendelőjére érvényes. (x)

 

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek