Fődíjas lett Erőss Nóra

396

Négy sportolóval vett részt Sep­siszentgyörgyön, a Sprint-kupa úszóversenyen a VSK Csík­sze­reda, a két fiú és két lány összesen tizennégy éremmel tért haza. Az elmúlt hétvégi rangos viadalon Erőss Nóra az összesített pontozást követően a fődíjat is megnyerte.

A három VSK-sportoló 14 érmet szerzett a Sprint-kupán

Tizennégy éremmel tértek haza a VSK Csíkszereda sportolói az elmúlt hétvégén Sepsiszentgyörgyön tartott Sprint-kupa úszóversenyről. A viadalon összesen száznegyven sportoló vett részt az országból, a VSK Csík­szereda négy úszóval volt jelen a rangos vetélkedőn. Az Erőss Nóra, Erőss Hanna, Bajkó Zalán és Farkas Dániel összeállítású csíki csapat összesen tizennégy éremmel tért haza a kovásznai megyeszékhelyről.
A legeredményesebb VSK-s sportoló Erőss Nóra lett, aki a két arany-, a két ezüst- és az egy bronzérem mellett az összesített pontozásban a Sprint-kupa fődíját is elnyerte. Erőss Hanna három arany- és egy ezüstérmet szerzett, míg Bajkó Zalán egy arany- és három bronzéremmel tért haza.
A sepsiszentgyörgyi viadalon 50 méteres sprint távokat úsztak a versenyzők mind a négy úszásnemben – pillangó-, mell-, gyors- és hátúszás –, valamint 100 méteres vegyes úszásban is összemérték tudásukat.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek