FK-játékosok az SZFC-nél

58

Három játékos elment és hárman érkeztek a tél alatt a Szé­kely­udvarhelyi FC harmadik ligás labdarúgócsapatához. Ezzel pedig kialakult a csapat tavaszi kerete. Két játékos Csíkszeredából ment át Székelyudvarhelyre. Előbbi csapatnál kapusgondok akadtak.

Véglegessé vált a Székelyud­varhelyi FC harmadik ligás csapatának tavaszi kerete az elmúlt napokban. A tél folyamán különböző okokból Rózsa Árpád, Gergely Tibor és Simon Arnold távozott a csapattól, illetve Botorok János vezetőedző sem vállalta az edzői posztot. Utóbbi helyét az edző-játékos Dimény Norbert vette át. A fent említett három játékos helyére viszont újak érkeztek.Vajdahunyadról érkezett Alexandru Coman kapus, illetve az FK Csíkszeredától a csatár Fodor Tamás, illetve a hátvéd poszton bevethető Szöllősi Márton. Utóbbi két játékos csak kölcsönbe ment Székelyudvarhelyre.
A csíki csapatnál is történtek változások, de itt még nem alakult ki a keret. Fodor, illetve Szöllősi távozása mellett a csíkiak nem számítanak továbbá Szotyori Krisztián játékára sem, akivel már korábban szerződést bontottak. Octavian Moldovan, illetve Dávid Norbert pedig a Maros megyei bajnokságban szereplő Nyárádszeredához igazolt.
Az érkezők listáján eddig három név szerepel: Bálint Károly, Sárközi Norbert (mindketten Ma­gyarországról érkeztek), illetve hazatért Bajkó Barna a Sepsi OSK-tól. Dávid távozásával viszont ka­pus­poszton bajba került az FK. Ezt szeretnék orvosolni azzal, hogy a Sepsi OSK-tól le szeretnék szerződtetni Fogarasi Attilát.
Az SZFC végleges kerete: kapusok: Bálint Botond, Alex Coman, Réti Norbert; mezőnyjátékosok: Tamás Előd, Kis Zsolt, Sebestyén Tamás, Demény Norbert, Szöllősi Márton, Alexandru Berki, Péter Mózes, Gál Csaba, Balázsi Csaba, Bálint Rajmond, Bálint Róbert, Fodor Tamás, Lakatos Sándor, Gabriel Doltea, Simon Norbert, Jankó Levente, Szőcs László és Szécsi Barna.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek