FK-játékosok a román válogatottban

50

Az elmúlt napokban a különböző korosztályos román válogatottak több felkészülési mérkőzést is játszottak. Az U19-es, az U18-as és az U17-es válogatottban is voltak érdekeltségei az FK Csíkszeredának.

Nem kevesebb mint négy FK-játékost hívtak be különböző korosztályos román válogatottakba az elmúlt napokban. Az U19-es válogatott két felkészülési meccset játszott Izraellel, az U18-asok Albániával, míg az U17-esek Szlovénia ellen vették fel a harcot.
Az U19-es válogatottba először kapott behívót az FK kapusa, Gyenge Szilárd és esélyt is kapott a bizonyításra a két meccs alatt. A román válogatott egy 3–1-es győzelmet és egy 2–1-es vereséget könyvelhetett el.
Az U18-as csapatba Szondi Botond (középpályás) és az FK korábbi sportolója, jelenleg a Puskás Akadémiát erősítő Vita Dániel (hátvéd) kapott behívót. Előbbi mindkét meccsen pályára lépett, míg utóbbi egy találkozót kapott. A román csapat 4–1-re, illetve 2–0-ra nyert Albánia ellen.
Az U17-eseknél is két csíki volt a keretben: Gergely Botond (hátvéd) és Csala Róbert (középpályás) személyében, akik Szlovénia legjobbjai ellen bizonyíthattak. Előbb egy 4–0-s vereség lett a vége, majd egy 2–2-es döntetlen.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek