Figyelni kell, mert jelen van

Drogprevenciós előadások Gyergyószentmiklóson

150

Az Arbor Vállalkozók Szövetségének kérésére drogprevenciós előadásokat tart Gyergyószent­miklóson Kurdics Mihály nyugalmazott magyarországi alezredes, bűnügyi nyomozó.

Fotó: Kertész László

Közel negyven előadást tartott eddig Felvidéken és Erdély, ezen belül Székelyföld különböző településein Kurdics Mihály korábbi bűnügyi nyomozó, aki munkája során a drogügyek feltérképezésében, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenységekben is aktívan kivette a részét.
Az Arbor Vállalkozók Szövetségének elnöke, Bajkó Tibor sajtótájékoztatón rámutatott, Kurdics Mihály Gyergyószentmiklóson is tartott korábban drogprevenciós előadást, most pedig nemcsak a nagyközönséget hívják erre, hanem a helyi középiskolákba is ellátogat a szakember.
– Azt hisszük, hogy nálunk Székelyföldön nincsenek drogproblémák, noha már térségünk is valóban érintett a kérdésben – indokolta az előadások szükségszerűségét Bajkó Tibor, hozzátéve: a kábítószerek témája mellett a közösségi oldalak által generált függőségről is beszél majd az előadó.
Holnap, április 3-án Kurdics a gyergyószentmiklósi Salamon Ernő Elméleti Gimnázium, valamint a ditrói Puskás Tivadar Szakközépiskola diákjainak tart zárt körű előadást, április 4-én, csütörtökön pedig a gyergyószentmiklósi Fogarasy Mihály Műszaki Szakközépiskolában (Szaki) folytatja az előadássorozatot. Szintén csütörtökön, 19 órától – immár a nagyközönség számára – a Szent István-plébánia nagytermében tart drogprevenciós előadást.

Kertész László

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek