Fiatal vállalkozók mutatkoznak be

59

Kereken egy tucat fiatal vállalkozó mutatkozik be a február 24-i 2. Dinamit! – Teret nyitunk konferencián, amelynek a marosvásárhelyi Kultúrpalota ad otthont. A délelőtt 9 órától kezdődő, egész napos rendezvényt a Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) szervezi.

Beharangozó sajtótájékoztatón az idei programot Barothi Brigitta és Vass Orsolya alelnökök, valamint Fancsali Barna elnök ismertette. Elhangzott: az első Dinamit! sikeres volt, sok érdeklődőt vonzott a helyszínekre és a közösségi oldalra is. A második kiadás szintén lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy olyan fiatal erdélyi vállalkozók, tehetségek történetével ismerkedjenek meg, akik példaképeik lehetnek.
A tizenkét meghívott között ott lesz többek között Erőss Sándor, a Csomópont társalapítója, Kiss Tamara repülőgép-modellező, Préda Barna, a Zalánpataki Falumúzeum alapítója, Gábor Lajos fotográfus, a Retrobooth tulajdonosa, Kopacz-Madarász Kinga Waldorf-iskola-szervező, ügyvéd és mediátor, Bancsi-Rigó István mezőgazdász, Vass Csaba slam-poetry-bajnok.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek