Felemás eredményeket értek el a focisok

24

Egy-egy mérkőzésen lépett pályára hétvégén az FK Csíkszereda, illetve a Székelyudvarhelyi FC. A két harmadik ligás labdarúgócsapat eredetileg egymás ellen is kellett volna játsszon egy meccset, amely végül csíki kérésre elmaradt.

Ismételten pályára léptek a harmadik ligában szereplő megyei labdarúgócsapatok az elmúlt napokban. A Székelyudvarhelyi FC pótolta a Maros megyei bajnokságot vezető Marosvásárhelyi ASA II-es csapat elleni elmaradt találkozóját. Dimény Norbert alakulata viszont ezúttal is vesztesen hagyta el a játékteret, miután 3–1-es vereséget szenvedtek.
A csíki alakulat a harmadik liga hármas csoportjának utolsó helyén álló Szászhermányt fogadta. A csíkiak a szünetig nem tudtak betalálni a vendégek kapujába, nem úgy a másodikban. Az 50. percben előbb Ilyés, majd húsz percre rá Györgyi volt eredményes. Ezen két találattal pedig behúzták a győzelmet.
Az FK Csíkszereda és a Szé­kely­udvarhelyi FC szombaton délelőtt egymás ellen kellett volna játsszon, de az elmaradt a hazai csapat kérésére.
Az FK-hoz kapcsolódó hír, hogy a Felcsúton edzőtáborozó U17-es alakulat 2–0-ra legyőzte a Ferencváros korosztályos csapatát.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek