Feledtetni a legutóbbi kisiklást

Hazai környezetben folytatja a küzdelmeket a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata a román bajnokságban. A Vlad Caba által felkészített csapatnak a soron következő ellenfele a szebb napokat is megélt Resicabánya lesz, amely újra régi fényében szeretne tündökölni.

Szokatlan időpontban játssza soron következő román bajnoki mérkőzését a Szé­kely­udvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata, amely hazai környezetben fogadja a Resicabányai CS HC Adrian Petrea gárdáját. Az SZKC a legutóbbi fordulóban nem várt pofonba szaladt bele a Pandurii otthonában, igaz három – Kuzmanoszki, Majnov és Rusia – meghatározó játékos hiányzott, majd Mihalcea is lesérült. Azóta Kuzmanoszkinak lejárt az eltiltása, míg Rusia személyes problémái talán megoldódnak. Majnovra és Mihalceára pedig biztosan nem számíthat Vlad Caba.
Ennek fényében pedig nem néz egy könnyű mérkőzés elé az SZKC a régebb szebb napokat is megélt Resicabánya ellen. Az ellenfélnek hét mérkőzés alatt 16 pontja van, és csupán egyszer szenvedett vereséget. Mindössze két ponttal vannak lemaradva a második helyezett udvarhelyi együttestől.
A találkozóra vasárnap este 20 órától kerül sor. A szokatlan időpontot az magyarázza, hogy a sportcsarnokban a héten rendezik a szokásos Őszi Vásárt.

HN-információ

Előző cikkRomán foci
Következő cikkTenisz

Kapcsolódó cikkek:

14,241RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb