szerda, november 25, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Fejek hullottak a BL-búcsú miatt: Régi-új edző az Imperialnál

Visszatér a sikerkovács az Imperial kispadjára                                                                           Fotó: Pál Zoltán / Archív

Nem múlt el következmények nélkül, hogy a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata nem vívta ki a Bajnokok Ligájában az Elit körbe kerülést. Az edzőnek és néhány játékosnak búcsút intettek.

Ateremlabdarúgó Bajnokok Ligájában volt érdekelt az elmúlt hétvégén a Csíkszeredai Imperial Wet, amely viszont nem tudta elérni a kitűzött célt és továbblépni az Elit körbe. A Main Round 5-ös csoportjában a második helyen végeztek a házigazda Sprta Prága mögött, és ez nem ért továbbjutást.
Amint az várható volt, a csapat vezetősége és a csapat tulajdonosa, Görbe Walter drasztikus, ám véleménye szerint előremutató lépéseket hozott.
Elsősorban a szakmai stáb szerkezetén változtatott. Visszakerült a csapat élére az a Cosmin Gherman, aki a legutóbbi idényben a csúcsra juttatta a csapatot, míg Sito Riverától elköszönt. Gherman egyébként a csapat másodedzője is volt egyben, ezúttal előrelépett.
A játékosállományban is változás állt be. A sokak által kedvelt Alvarótól a leghamarabb búcsúztak el, akit egyébként az elmúlt idény legjobb játékosának választott a szakszövetség. Ezzel az úttal a klub tulajdonosa megköszönte a korábbi spanyol válogatott Hector, illetve Bruno Moreno segítségét is.
Görbe Walter elmondása szerint a legnagyobb probléma a kereten belüli csoportosulások voltak, amely következtében a játékosok nem tudtak egy irányba húzni, és ezért is nem sikerült az egyértelmű kitűzött célt elérni a Bajnokok Ligájában. Ugyanakkor megjegyezte, hogy a keret jelen állapota szerint egyben marad, és majd a téli szünetben újragondolják, hogy hol kell erősíteni.

Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

14,234RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb