Fegyelmezett játékra lesz szükség

60

Igazi hokicsemegére van kilátás hétvégén, hiszen a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata az Erste Liga élmezőnyéhez tartozó Újpestet, illetve a Dunaújvárost fogadja pénteken és vasárnap egyaránt 18.30 órai kezdettel. A Gyergyói Hoki Klub második magyarországi túráján szerepel, nehéz meccsekkel.

Zsúfolt hétvége elé néznek a székelyföldi jégkorongcsapatok. Hokidömping

Ezúttal is sűrű napokon vannak túl a kék-fehérek, akik a legutóbbi Erste ligás hétvége után két román bajnoki meccset is letudtak a Sapientia U23 ellen.
A szakvezetés a Gyergyói HK ellen elszenvedett vereség után levonta a következtetéseket.
– A Gyergyói Hoki Klub ellen sok esetben fegyelmezetlenek voltunk, ez okozta a vereséget. Ezen mindenképp változtatnunk kell. Fontos a speciális helyzetek megoldása is. A legutóbbi meccsen ez sem működött. A héten ezeket a játékelemeket gyakoroltuk, hiszen javulnunk kell – fogalmazta meg gondolatait Hozó Levente másodedző.
A Gyergyói Hoki Klub nehéz mérkőzések elé néz második magyarországi kiszállásán, a Debrecennel, a Ferencvárossal és a Fehérvári Titánokkal mérkőznek. Ha a Vitalij Donika által felkészített gyergyói csapat el szeretné kezdeni a felzárkózást az élmezőnyhöz, akkor mindenképp pontokkal kell hazatérjenek. Nehéz dolguk lesz, de a Sportklub ellen mutatott játékuk megadhatja az alaphangulatot. Ezt viszont nemcsak a Sportklub ellen kell bizonyítsák, hanem a többi rivális ellen is, ugyanakkor figyelniük kell a fegyelmezett játékra is.
A hétvégi műsor: péntek: Csíkszeredai Sportklub – Újpest (18.30), Brassói Corona – Dunaújvárosi Acélbikák (18.30), Debreceni DEAC – Gyergyói HK (19), HK Budapest – Vienna Capitals II. (19), Schiller-Vasas SC – Fehérvári Titánok (19.40); vasárnap: Brassói Corona – Újpest (17), Csíkszeredai Sportklub – Dunaújvárosi Acélbikák (18.30), Ferencváros – Gyergyói HK (19), Vienna Capitals II. – Debreceni DEAC (19.50); hétfő: Fehérvári Titánok – Gyergyói HK (19.30), Vasas – HK Budapest (21).

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek