Falugyűlés Csicsóban: Együtt folytatják a munkát

54

Vasárnap délután tartottak Csík­csicsóban évértékelő falugyűlést, ugyanakkor felavatták a kultúrházat.

Falugyűlést tartottak vasárnap Csíkcsicsóban. A fórumon részt vett Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és Szentes Antal Csík térség megyei tanácsosa is. Napirenden volt többek között a községi utak aszfaltozása, a víz- és szennyvízhálózat bővítése, járdaszakaszok és gázhálózat építése, a felső tagozatos iskola felújítása és eszköztárának bővítése. Emellett szó esett az Ábel-ház program elindításáról, a központi park rendezéséről, valamint a Csaracsói Ifjúsági Központ bővítéséről.
– A helyi beruházások mellett a térség fejlődése érdekében is jó volt az együttműködés az elmúlt négy évben. Olyan korszerűsítési munkálatok vannak folyamatban, amelyek miatt továbbra is érdemes összefogni és dolgozni – mondta Szentes Antal.
Borboly Csaba hozzátette, hogy Hargita Megye Tanácsa továbbra is partnerként tekint a községre. Támogatják a munkahelyek létrehozását, a jövőbeli beruházások befejezését és a közösségi élet kiteljesítését.
– Az elmúlt évben is abba az irányba haladtunk, amely véget vethet a politikai harcoknak, hiszen nem itt kell megvívni az országos küzdelmet. Mindezt szem előtt tartva tudunk felmutatni eredményeket, sikereket a következő fórumon – emelte ki a megyei tanács elnöke.

Fülöp Orsolya

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek