Ezúttal sem játszottak

42

Míg a teremlabdarúgó-bajnokságban már két fordulón vannak túl ebben az évben, addig a Csíkszeredai Imperial Wet még egyet sem tudott játszani. A Temesvár elleni találkozót zöld asztalnál nyerték, míg a tegnap esti Iaşi ellenit elhalasztották. Legközelebb pedig február elején lépnek pályára.

Javában zajlik a teremlabdarúgó-bajnokság alapszakasza. A téli szünetet követően a csapatok zöme már két meccsen van túl, a Csíkszeredai Imperial Wet még egyet sem játszott. A január 21-re kiírt Temesvári Informatica elleni mérkőzésre a bánságiak nem jelentek meg Csíkszeredában, így azt 5–0-val nyerte Cosmin Gherman legénysége. A következő mérkőzést tegnap este kellett volna letudni a Futsal Poli Iași otthonában, ám a jászvásári alakulat sportcsarnoka foglalt, így ezúttal halasztás lett belőle.
Ebben az évben a bajnokságban a csíki alakulat eddig nem lépett pályára és egyhamar nem is fog. Következik ugyanis egy válogatott összetartás miatti szünet. A válogatottba egyébként Székelyudvarhelyről Andrei Grigo-
ras, Mánya Szabolcs és Csoma Alpár kapott behívót, míg Csíkszeredából Szőcs László, illetve Cristi Matei. A romániai válogatott február 4-5-én Piatra Neamț-on Olaszországgal csap össze.
A Csíkszeredai Imperial Wet szezonbeli első meccsét a tervek szerint február 9-én tudja le, amikor a Románia-kupa nyolcaddöntőjében a Temesvári Informaticát fogadja, már ha eljönnek.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek