Ezúttal döntetlen

27

A legutóbbi játéknapon az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata közel állt ahhoz, hogy a bajnok Temesvár ellen döntetlenre mentse a meccset, de ami akkor nem jött össze, sikerült az ezüstérmes, az idei szezonban még veretlen Galaci United ellen.

Pontosztozkodással ért véget az FK összecsapása a tavalyi ezüstérmes Galac ellen

Kiegyenlített erők küzdelmével kezdődött az FK Szé­kelyudvarhely – Galaci United futsalrangadó, amelyen a 7. és a 8. percben egymás hibáit kihasználva egy-egy gólt szereztek a felek. Pár perc múlva már az FK-nál volt az előny, hogy végül alig egy perc alatt fordítson a tavalyi ezüstérmes.
Megfontolt játék jellemezte a második félidőt, voltak lehetőségek a két gárda előtt, ezek viszont rendre kimaradtak. Mindkét kapus bravúrokkal tartotta az eredményt. Az idő múlása nem az FK-nak kedvezett, az utolsó négy percben kockáztatnia kellett az udvarhelyiek edzőjének, mezőnyjátékosra cserélte kapusukat. Hadnagy István harciassága kellett az egyenlítéshez. A Duna-partiak a győzelemre játszottak, így a végjátékban meghúzták ők is, hogy kapus nélkül támadjanak, végül pontosztozkodással zárult a találkozó, a látottak alapján igazságos eredmény.
Eredmény: FK Székely­ud­var­hely – Galaci United 3–3 (2–3) /Miklós (8., 13.), Hadnagy (39.), illetve Borges (7.), Crăciun (18., 19.)/.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek