2021, március 6, szombat.
Hirdetéscustom_html_banner1

Ezüstérem Farkaslakán

Szabadfogású birkózó országos ifi I-es csapatdöntőnek adott otthont Farkaslaka, amelyen az ország hat legjobb csapata küzdött meg a helyezésekért. A Szé­kely­udvarhelyi ISK az éremszerzésben bízott, de titokban az aranyra fájt a foguk. Végül az ezüstéremmel vigasztalódtak.

Farkaslaka adott otthont a szabadfogású birkózó országos ifi I-es csapatdöntőnek, amelyen a tavaszi kvalifikációs tornák után végül hat csapat vett részt. Jelen volt a Galac és a Tecuci közös csapata, a Brassói Dinamo, a Vajdahunyad és a Petrila közös csapata, a Craiovai Universitatea, a Kolozsvári Jövő és a Székelyudvarhelyi ISK. Mint rendezők, a Székelyudvarhelyi ISK az éremszerzésben reménykedett, és ebben a tekintetben nem is okoztak csalódást.
A torna során minden csapat megküzdött egymással. Az ISK sorra győzte le ellenfeleit, a finálénak számító összecsapásuk a Craiova ellen volt, akiket az idény során már sikerült legyőzniük. A döntő tornára viszont igazoltak két moldáv sportolót, akik eldöntötték az arany sorsát. Az ISK 6–2-es vereséget szenvedett.
Bodrogi Csaba, az ISK trénere szerint a meccsek folyamán nem volt ekkora különbség a két csapat között, ám tény, hogy a craiovai csapat jobb erőkből állt.
Az ISK ezüstérmes csapata: Józsa Rajmond (50 kg), Juon Mihály és Lakatos Szabolcs (54 kg), Vajda Sándor és Molnos Norbert (60 kg), Márton Barna (66 kg), Roman Dușcov és Jakab Árpád (74 kg), Rareș Popescu (85 kg), Boros Gábor (97 kg), Gergen Zoltán (120 kg). Edzők: Bodrogi Csaba, László Szabolcs, Katona László.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

Hetvenéves korukig is dolgozhatnának az alkalmazottak – véli a miniszter

Minden alkalmazott akár 70 éves koráig is dolgozhat, ha akar – jelentette be pénteken Botoşani-ban a munkaügyi miniszter. Raluca Turcan azt mondta: a kormány kidolgoz...

Romániában is kimutatták a dél-afrikai vírusmutációt

Romániában is kimutatták a koronavírus dél-afrikai mutációját, az év eleje óta jelen lévő brit vírusvariánsnak pedig meghatározó szerepe lehet abban, hogy újra erőre kapott...

Legfrissebb