Ezüst Akadémia ötödször

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Kara 2019/2020-as tanévére is meghirdeti a nagy részvételnek örvendő, 50 év fölötti korosztály számára tartott oktatási programot, amely Sepsiszentgyörgyön harmadik, Kézdivásárhelyen a negyedik és Csíkszeredában az ötödik alkalommal kezdődik el.

Sok érdeklődőt vonzott minden évben az Ezüst Akadémia. Megtartó érdeklődés Fotó: Archív

Témakörét tekintve az idei tanévben szó lesz zenetörténetről, egészségügyről, hiedelmekről, de helyet kapnak a történelem, a pszichológia és a kertészettel kapcsolatos témák is. A szervezők kizárólag az 50 év fölötti korosztályt tudják fogadni az Ezüst Akadémia oktatási programra. A résztvevők 14 előadást hallgathatnak meg. Számos olyan előadás lesz, amely az érdeklődést felkelti, ugyanakkor hasznos tanácsokkal látja el a résztvevőket. Az előadók között szerepelnek mind hazai, mind külföldi nevek. Az előadások végén lehetőség van kérdések feltevésére és megvitatására.
Regisztrálni kedd reggel 9 órától lehet a Sapientia egyetem portaszolgálatánál (Szabadság tér 1. szám) űrlap kitöltésével 9:00 és 15:00 óra között. Aki az online regisztrációt választaná, a szükséges űrlap megtalálható a csik.sapientia.ro oldalon. A helyek korlátozottak, idén 600 helyet hirdetnek. A programba való felvétel a jelentkezés időrendi sorrendjében történik. A megnyitó alkalmával rögtön elhangzik a tanév első előadása. A tanévkezdés Csíkszeredában 2019. október 23-án, szerdán 17:00 órától lesz a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Szőke Zsuzsa

Kapcsolódó cikkek:

14,240RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb