Évzáró ünnepséget tartottak az autósportosok: Díjazták a Richy Racing Team pilótáit

32

Évzáró ünnepséget tartott szombaton a Richy Racing Team, amelyen a csíkszeredai autósportklub díjazta sportolóit. A gálára nemcsak a csíki, hanem az ország más megyéiből is érkeztek versenyzők.

Családias hangulatban telt a Richy Racing Team évzáró gálája. Huszonkét sportolót díjazott az autóskluba szerző felvétele

Szombaton, a csíkszépvízi sportcsarnokban rendezte évzáró ünnepségét a csíkszeredai Richy Racing Team (RRT). A csíki autósportklub az eseményen díjazta sportolóit.
– Mivel az idén nem tartanak Hargita megyei sportgálát, úgy döntöttünk, külön eseményen díjazzuk a Richy Racing Team sportolóit. Az idei év különösen jól sikerült versenyzőink számára, hiszen többen országos bajnoki címmel gazdagodtak, sőt van olyan sportolónk, aki nem egy, hanem több kategóriában is országos elsőséget szerzett – nyilatkozta lapunknak Ritner Béla, a Richy Racing Team elnöke.
Az évzáró ünnepségen nemcsak a klub csíki sportolói vettek részt.
– Vannak leigazolt sportolóink, Szeben, Bákó, Máramaros megyében is, sőt bukaresti versenyzők is, akik Hargita megye hírnevét öregbítik azzal, hogy a Richy Racing Team-nek versenyeznek – tette hozzá Ritner. A gálán összesen huszonkét pilóta kapott érdemoklevelet és díjat az RRT vezetőségétől, de emlékplakettel köszönték meg a csendőrség és a megyei mentőszolgálat vezetőinek is a klub által szervezett versenyeken a közreműködést.
Az eseményen jelen volt az idei ralibajnokság RC3 géposztályának bajnoki párosa, Teslovan Adrian és Cseh Vajk Imre is, akik különdíjakat ajánlottak fel az RRT pilótáinak.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek