vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Évkezdés összetartással

Az új év első hétvégéje máris munkával kezdődött a Székelyföldi Jégkorong Akadémiánál, ahol megtartották az év első összetartását. Ezúttal az U12-es korosztályé volt a főszerep. Zsúfolt hónap következik, hiszen szerre minden korosztály munkába áll.

Játékos gyakorlatok is szerepeltek a programban

Munkába álltak a Székelyföldi Jégkorong Akadémiánál (SZJA), ahol az elmúlt hétvégén Csíkkarcfalván máris összetartást szerveztek. Elsőként az U12-es korosztály sportolói, illetve edzői voltak terítéken, akik szép számban jelentek meg a felcsíki településen. Közel száz sportoló, illetve húsz edző részvételével folytatta a munkát Del Pedrick technikai igazgató.
A munka a szokásos mederben folyt, persze újabb és újabb gyakorlatok, illetve elemzések kerültek terítékre, amely során mind a gyerekek, mind az edzők tovább tudták képezni magukat. A jeges és száraz edzések mellett ezúttal is sor került tesztelésekre, illetve videóelemzésekre.
A részt vevő gyerekek pedig minden alkalommal szívesen vesznek részt az ilyenfajta összetartásokon. Mint ahogy fogalmaztak többen is, minden egyes alkalommal újdonságok kerülnek terítékre, továbbá minden edzés mozgalmas. Elmondásaik szerint hasznosak ezek a tréningek, kikapcsolja őket, látják, hogy melyek a hiányosságaik, illetve miben kell előrelépniük. Sokan viszont kiemelték a remek közösség erejét is, ahol már barátságok is szövődtek. Ez nem is csoda, hiszen az összetartásokon az akadémia alá tartozó összes központ képviselve van.
A SZJA-nál minden hétvége foglalt lesz. Az előttünk álló hétvégén az U14-es korosztálynak lesz összetartása, majd jönnek a kapusképzések Sam Liebkind vezérletével. Január 14–15-én az U10-es és U12-es, majd január 20–21-én az U14-es, az U16-os, az U18-as, illetve az U20-as kapusokat várja.

Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb