2020, december 3, csütörtök.
custom_html_banner1

Hirdetés

Esélyt sem adtak Buzăunak

Egyoldalú meccsen könnyedén tartotta itthon a három pontot a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata a román másodosztályú bajnokság tavaszi nyitó fordulójában. Ezzel a sikerrel továbbra is az első helyen állnak a csíkiak.

Kezdetét vette a második ligás teremlabdarúgó-bajnokság tavaszi idénye, amelyben a Csíkszeredai Imperial Wet hazai környezetben fogadta a Luceafărul Buzăut. A találkozót némiképp szokatlan időpontban, szombaton délelőtt rendezték, amelyen már az első percekben kijött a két csapat közti különbség. A csíki alakulat a szünetig háromgólos előnyre tett szert, amelyet a második félidőben tovább tudott növelni. Gliga Cristian négy góllal vette ki részét a hazai csapat sikeréből.

Az Imperial Wet maradt az első helyen, de üldözője, a Brassói Coltea is nyert 6–4-re a Segesvári Pro Tineret ellen, így mindkettőnek 24-24 pontja van. A Gyergyószentmiklósi Inter – Temesvári Informatica II. összecsapást elhalasztották.
Eredmény: Csíkszeredai Impe-
rial Wet – Luceafărul Buzău 8–2 (3–0) /Gliga Cristian (8., 15., 24., 39.), Tankó Levente (18., 23.), Tóth Tibor (30.), Szőcs László (32.), illetve Vasile Nicola (23.) és Gabriel Bode (39.)/.

Iaşi-ban az FK
Az első ligában a 18. forduló összecsapásait rendezik már, amely során az FK Székelyudvarhely a CSM Poli Iași vendége lesz. A találkozót ma 19 órától rendezik. A negyedik helyen álló FK számára fontos a győzelem, hiszen az esetleges három ponttal tovább tudna tapadni az élmezőnyre, amely nagyon szoros küzdelmet ígér. Az első Galacnak 38, a második Dévának 34, a harmadik Temesvárnak 33, míg az FK-nak 32 pontja van.

Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

14,239RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb