kedd, december 1, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

Esélyt sem adott a címvédő a sereghajtónak: Növelte előnyét az Imperial

Nem volt egy súlycsoportban a bajnoki címvédő és egyben listavezető Csíkszeredai Imperial Wet és a sereghajtó Kolozsvári Clujana a teremlabdarúgó-bajnokság 6. fordulójának zárómérkőzésén.

Gólarányt növelt Kolozsváron az Imperial                                                                                      Fotó: Pál Zoltán

Ko­lozs­vá­ron folytatta mérkőzései sorát a Csík­sze­re­dai Im­pe­ri­al Wet a te­rem­lab­da­rú­gó­-baj­nok­ságban. A hatodik forduló záró össze­csa­pá­sán a Ko­lozs­vári Cluajan otthonában lépett pályára.
A csíki csapat és a sereghajtó egyáltalán nem volt egy súlycsoportban ezen a mérkőzésen sem, miként a korábbi években sem. A Cosmin Gherman által vezényelt csíki csapat eljátszadozott ellenfelével, a végső sípszókor 18–0-t mutatott a kolozsvári sportcsarnok eredményjelzője.
A csíkiak a héten két mérkőzést játszanak Székelyudvarhelyen, amely város sportcsarnoka, mint ismert, ideiglenes otthonául fog szolgálni a csíkiaknak az Erőss Zsolt Aréna felújítási munkálatai miatt. Az Imperial holnap 16 órától a Temesvári Informaticát fogadja, majd szombaton, ugyancsak 16 órától a Dunărea Călărași lesz az ellenfél. Holnap este 18.15-től a Székelyudvarhelyi FK is pályára lép, ők a Dévai Autobergamót fogadják.
Eredmény, 6. forduló: Kolozs­vári Clujana – Csíkszeredai Im­perial Wet 0–18 (0–4) /Marko, Küsmödi 5-5, Stefan, Hadnagy 2-2, Savio Valadares, Bogdan, Cristian, Iszlai 1-1/.
A bajnokság állása: 1. Csíkszereda 15 pont/5 mérkőzés, 2. Galac 10/5, 3. Călărași 10/6, 4. Temesvár 5/7, 5. Déva 5/5, 6. Székelyudvarhely 5/3, 7. Kolozsvár 5/0.

Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb