2020, december 2, szerda.
custom_html_banner1

Hirdetés

Érvényesítették az új elnök és elnökségi tagok mandátumát

Közleményben tájékoztat­ta lapunkat a Magyar pol­gári Párt sajtóirodája, hogy a Magyar Polgári Párt Országos Elnöksége elfogadta a Székely­udvarhelyi Szervezet Közgyűlé­sének határozatait. Érvényesítette Mike Levente és az új elnökség mandátumait. Az MPP országos elnöksége belső kivizsgálást indított a párt székelyudvarhelyi szervezetének korábbi elnöke, Gálfi Árpád esetében. Amint írják, a kivizsgálást a helyi szervezet nem megfelelő működtetése, illetve az elmérgesedő belső konfliktusok tették szükségszerűvé.
A kivizsgálás első lépéseként az érintett feleket július 26-án hallgatták meg a Tusnádfürdőn tartott elnökségi ülésen, ahol bebizonyosodott, hogy jogos, megalapozott a július 15-én bejelentett fegyelmi eljárás elindítása és folytatása. A következőkben a helyi szervezet és a megyei szervezet tevékenységét érintő jegyzőkönyveket és dokumentumokat vizsgálja át az Országos Elnökség – fogalmaznak a közleményben.
Tájékoztattak továbbá, hogy az Országos Elnökség belső kivizsgálást indít a párt székelyudvarhelyi szervezete 2019. július 15-i közgyűlés körül kialakult helyzet ügyében. Az Országos Elnökség elfo­gadta a Magyar Polgári Párt Szé­kely­udvarhelyi Szervezete Közgyűlé­sének döntéseit, és jóváhagyja Mike Levente elnöki és az új elnökség mandátumát.

HN-információ

Kapcsolódó cikkek:

14,239RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb