Érvényesített papírforma

Három ponttal gazdagodott az FK

20

Bár vezetett a CSM Focşani alakulata az FK Csíkszereda vendégeként, mégis pont nélkül távozott a megyeszékhelyről, miután a csíki csapat fordítani tudott. Az FK tartja a lépést a listavezető Bákói Aerostarral, de továbbra sincs a saját kezében a sorsa.

Teljesítették a célkitűzést. Itthon tartották a pontokat

Tartani akarta a lépést az FK Csíkszereda harmadik ligás labdarúgócsapata az I-es csoport listavezetőjével, a Bákói Aerostarral, ezért kötelező módon győznie kellett hazai környezetben a CSM Focșani ellen. A mérkőzés viszont nem indult jól, hiszen a vendégek a mérkőzés elején megszerezték a vezetést. Öt perc alatt viszont sikerült fordítani Bajkó, illetve Györgyi találataival, és az előzetes papírforma szerint folytatódhatott a találkozó. Az FK a továbbiakban uralta a játékot, de a gólok nem akartak jönni.
A fordulást követően némi pánikra adott okot az FK, de miután túlélték a kezdeti rohamokat, átvették a játék irányítását. És ez gólokban is jelentkezett. Méghozzá kétszer is. Eder volt a főszereplő, mindkét esetben egyéni akció végén szerzett gólt, bebiztosítva az FK számára a három pontot.
Eredmény: FK Csíkszereda – CSM Focșani 4–1 (2–1) /Bajkó Barna (15. – büntetőből), Györgyi Arthur (19.), Eder Gonzales (75., 84.), illetve Budeanu (13.)/. Az FK felállítása: Horvát Adrián – Ilyés Róbert (Majzik Adrián, a 86. perctől), Lőrincz József (Benkő-Bíró Norbert, 67.), Csiszer Balázs, Fabio de Oliveira, Mitra Szilárd, Györgyi Arthur, Kilyén Szabolcs, Magyari Szilárd (Antal Barna, 78.), Eder Gonzales, Bajkó Barna (Hodgyai László, 59.).
A forduló további eredményei: Románvásári VSK – Bucovina Rădăuți 0–2 (0–1), Barcarozsnyó – Székelyudvarhelyi FC 1–0 (0–0), Kézdivásárhelyi KSE – CSM Pașcani 1–0 (0–0), Spor-
ting Liești – Galaci Oțelul 0–2 (0–1), Bákói Aerostar – Galaci Metalosport 3–0 (játék nélkül), Avântul Valea Mărului – CSM Pașcani 0–3 (játék nélkül). A Szászhermány szabadnapos volt.
A bajnokság élmezőnye: 1. Bákói Aerostar 61 pont, 2. Galaci Oțelul 59, 3. FK Csíkszereda 57.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.