Érvényesített papírforma

58

Ahogy az várható volt, különösebb megerőltetés nélkül húz­ta be a kötelező győzelmet a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata a Románia-kupa nyitómérkőzésén. A B csoportba so­rolt csíki csapat nyitásként a Bu­karesti Sportul Studenþescet győzte le 22–1 arányában. Ma szabadnaposak lesznek a csíkiak. A Gyergyószentmiklósi Pro­gym alakulata ma este viszont elkezdi a küzdelmeket, a Bukaresti Steaua ellen veszik fel a harcot.

Külföldi bírók lesznek
A Román Jégkorong Szövetség tájékoztatása szerint a Románia-kupa utolsó két napjára, azaz péntekre és a helyosztókra külföldi bírókat kért. A szövetség közleménye szerint a négy mérkőzést egy-egy fehérorosz játékvezető fogja középen lefújni. A két vonalbíró pedig romániai lesz. A játékvezetők díjait a szakszövetség állja.

Románia-kupa, eredmény
B csoport: Bukaresti Sportul Studențesc – Csíkszeredai Sportklub 1–22; a további műsor: csütörtök: Galaci Dunărea – Bukaresti Sportul Studențesc (14.30); péntek: Ga­la­ci Dunărea – Csíkszeredai Sportklub (18.30).
A csoport: csütörtök: Gyer­gyószentmiklósi Progym – Bukaresti Steaua (18.30); pén­tek: Brassói Corona – Gyer­gyó­szent­miklósi Progym (14.30). A Bukaresti Steaua Rangers – Brassói Corona tegnap este lapzárta után ért véget.
A helyezésekért: szombat: kisdöntő (14.30); döntő (18.30).

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.