2021, január 18, hétfő.

Erősítések és tesztek

A hétvégi csíkszeredai hármas tornát követően az FK Csíkszereda és a Székelyudvarhelyi FC útjai is elválnak. Mindkét csapat ma újabb felkészülési meccset vív. Az FK Szászrégent, míg az SZFC a Marosvásárhelyi ASA második számú csapatát fogadja. Új játékosok tesztelése is zajlik.

Belecsapnak a sűrűjébe a labdarúgó harmadik ligában érdekelt megyei csapatok és folytatják a felkészülést a tavaszi idényre. Az FK Csíkszereda és a Szé­kelyudvarhelyi FC újabb mérkőzéseket játszik, de több új játékos is a csapatokkal készül.
A harmadik liga egyes csoportját vezető FK Csíkszereda ma 12 órától az 5-ös csoport 10. helyén tanyázó Szászrégeni Lendületet fogadja, míg szombaton ugyancsak a déli órában Kézdivásárhely látogat Csíkszeredába. Mindkét összecsapást a Márton Áron Főgimnázium mögötti műgyepes pályán rendezik. Az FK-nál a már megírt marokkói Sufian Jebari mellett Horváth András érkezett a második ligás Pankótai Sólymoktól kapus posztra, illetve Marosvásárhelyről, az ASA második számú csapatától, Varró Tamás. Ugyancsak az FK-val készül a nagy első, illetve második ligás tapasztalattal rendelkező gyergyószentmiklósi Andrei Țepeș is, aki az őszi idényben a Sepsiszentgyörgyi OSK-t erősítette.
A Székelyudvarhelyi FC sem marad le az FK mögött. Ők ma 17 órától a Marosvásárhelyi ASA második számú alakulatával küzdenek meg, majd pénteken a Știința Miroslava érkezik Székelyudvarhelyre. Utóbbi meccset viszont már 18 órától rendezik.
Vágó Attila az SZFC új edzője több játékost is kipróbál a napokban. A tapasztalt 33 esztendős Bogdan Panait már Udvarhelyen készül. A középhátvéd első, illetve második ligás múlttal rendelkezik, de megfordult a moldáv, illetve a ciprusi bajnokságban is. Jelenleg Panait mellett Csíki Dénes középhátvéd, Cristian Cocan támadó, Petru Silion jobbszélső, Antal Norbert (ifjúsági játékos) balszélső és Alexandru Coman kapus edz a csapattal.

Darvas Attila

Kapcsolódó cikkek:

14,316RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb