Erős csapatot épít a Sportklub is

Egyben marad a hazai mag

58

Legtovább a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata várt ki, ami a csapattal kapcsolatos információkat illeti. A szurkolóknak viszont megért türelmesnek lenniük, ugyanis remek hírek érkeztek.

Száraz edzéseken készülnek a Csíkszeredai Sportklub játékosai a következő idényre

Sorra jöttek a hírek a jégkorong Erste Liga csapatairól, amelyek arról tanúskodnak, hogy minden csapat igyekszik keretét nemhogy megtartani, hanem jócskán erősíteni. Így tett a Ferencváros, a Debrecen, az Újpest, avagy épp a Dunaújváros, de a MAC-HKB is bőven felfelé lóg ki a mezőnyből.
Az erdélyi csapatok közül a Gyergyói HK is nagyon jól erősít, míg a Brassói Corona megtartotta amúgy sem gyenge keretét.
Eddig csupán a társbajnok Csík­szeredai Sportklub nem hallatott magáról. De ez is a múlté. A háttérben komoly munka zajlott, és Csíkszeredában is sikerült egyben tartani a hazai keretet, amely eddig sem volt gyenge. Sőt olyan meghatározó légiósok is maradtak, mint a honosított volt orosz válogatott Andrej Taratuhin vagy épp a kékvonalas bombáiról híres Gyenisz Kuljas. És valószínű, hogy a csíkiak itt nem állnak le, bár a járványhelyzet miatt nagyon előre tervezni még nem igazán lehet.

Edzésben a fiúk!

Nehéz időszakot hagytunk a hátunk mögött. A járvány csonka szezont, üres és félig üres lelátók előtt lejátszott utolsó mérkőzéseket és egy keserédes bajnoki címet hozott. Mondhatjuk, jó volt, de nem eléggé.
Eddig is, és ezután is a saját utunkat jártuk, járjuk!

Jósolni nem tudunk, de bízunk a jövőben! Előre tekintünk, újult erővel, önbizalommal vágunk neki a 2020/2021-es idénynek is, amely az elmúlt időszak eseményeit figyelembe véve igencsak izgalmasnak és kiegyensúlyozottnak tűnik.

Első lépésként örömmel tudatjuk a liga és a naprendszer legnagyszerűbb és leghűségesebb szurkolótáborával, hogy a tavalyi keretünk hazai játékosállománya egyben marad!

A lejáró szerződésű sportolóinkkal is sikerült megegyezni a folytatást illetően, az edzések elkezdődtek. Becze Tihamér, Láday Tamás illetve Salló Alpár egyénileg készül és ők várhatóan augusztus elején csatlakoznak a közös munkához, a jégedzések elkezdésével.

A mag tehát adott!

Sőt!

Andrej Taratuhin, illetve Gyenisz Kuljas a jövőben is a kék-fehér színeket fogja képviselni!
Ami pedig a további légiósokat illeti, vagy mondhatjuk úgy is, hogy a tavalyi kedvenceket, türelemre intünk mindenkit. Bajnokhoz méltó csapatunk lesz idén is!

Mindent IS meg akarunk nyerni!
Hajrá, Sportklub!

– áll a Sportklub közleményében.

Darvas Attila

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.