Érmek belföldről és külföldről

18

Három helyszínen voltak jelen a megyei cselgáncsozók különböző korosztályos versenyeken. U14-es és U16-os országos egyéni döntőt rendeztek, ám az U18-as sportiskolás tanítványok is tatamira léptek. A három belföldi verseny mellett Svájcban is vendégeskedtek sportolók.

Szatmárnémetiben az U14-es, illetve az U16-os korosztályok számára rendeztek országos egyéni cselgáncs­bajnokságot, amelyről több éremmel térhettek haza a csíki sportolók. Két arany-, egy ezüst- és négy bronzérem volt a termés.
Ezen versennyel egy időben Déván a sportiskolások U18-as egyéni országos döntőjét rendezték, ahonnan két ezüstéremmel térhettek haza a Csíkszeredai ISK versneyzői.

Országos döntők
U14-es korosztály: 1. hely: Bara Csongor (46 kg, ISK Csíkszereda), Mihály Hunor (60 kg, ISK Csíkszereda); 3. hely: Székely Botond (50 kg, ISK Csíkszereda), Ladó Ákos (38 kg, ISK Csíkszereda).
U16-os korosztály: 2. hely: Dénes Roland (46 kg, Csíkszeredai Terra SK); 3. hely: Lajos Orsolya (44 kg, VSK Csíkszereda), Márton Kinga (63 kg, ISK Csíkszereda); 5. hely: Márton Dániel (42 kg, Csíkszeredai Sportklub), Márton Imre (+81, Csíkszeredai Sportklub).
U18-as korosztály: 2. hely: Tamás Réka (40 kg), Bakos Márk (81 kg), Lázár Sándor (90 kg).

Svájcban versenyeztek
Három székelyföldi dzsúdós is részt vett az elmúlt napokban az egyik legnépesebb részvételnek örvendő európai dzsú­dófeszti­vá­lon, a svájci Sankt Gallenben megrendezett Gallus Turnir nemzetközi versenyen. A Csíkszenttamási ISK részéről Kosza Hanna, illetve Oláh Csongot az U18-as, illetve az U21-es korosztályban is elindult. Kosza egy bronz- és egy aranyéremmel, míg Oláh egy bronzéremmel zárt. A Gyer­gyó­remetei ISK versenyzője, Ivácson Andrea az U21-es korosztályban szintén az első helyet szerezte meg.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek