Érmek az ifjúsági cselgáncs ob-ról

33

Két éremmel tértek haza az ISK Csíkszereda sportolói az elmúlt hétvégén Craiován tartott ifjúsági egyéni cselgáncs országos bajnokságról. Tamás Réka Mária és Lázár Sándor egyaránt a harmadik helyen zárt súlycsoportjában.

Két bronzéremmel tértek haza a csíkszeredai cselgáncsozók a Craiován tartott U18-as egyéni országos bajnoki döntőről. Mindkét érmet az anyagi gondokkal küszködő ISK Csíkszereda sportolói szerezték.
Tamás Réka Mária a 40 kg-os súlycsoportban, Lázár Sándor a 90 kg-os súlycsoportban lett harmadik, a sportolókat Dániel Albert edző készítette fel és kísérte el az olténiai viadalra.
A két bronzérmes mellett még két csíki sportoló ért el kiváló eredményt. Dániel Szabolcs tanítványa, a szintén ISK Csíkszereda sportolója, Kosza Hanna a +70 kg-os súlycsoportban lett ötödik, míg a Dániel Sándor edzette, a Csíkszereda Terra SK-nál leigazolt Dénes Roland a 46 kg-os súlycsoportban nagyon közel állt a dobogót érő sikerhez, ám végül ő is az ötödik helyen zárt.
A bajnokság erősségét jelzi, hogy az országos szakaszt a megyei, majd a zónadöntők előzték meg. Az országos döntőn huszonnégy klub osztozott az érmeken.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek